Logo profnastil-moldova.md

Panouri sandwich din moldova

Solicită oferta pe messenger

INSTALARE SI Montare panouri sandwich in Moldova

Montaj Sendvich Paneli.png

TIPURI DE UMPLUIRE PENTRU PANOU SANDWICH

VATA MINERALA

poliizocianurat

Styrofoam

SPUMA POLIURETANICA

panouri sandwich pentru acoperiș

2k.png

Panouri sandwich de perete

1 K.png

Panouri sandwich de inalta calitate in Chisinau

Panourile sandwich sunt considerate a fi una dintre realizările notabile ale tehnologiilor moderne. Acest material de construcție depășește structurile obișnuite din lemn sau blocurile de beton într-o serie de caracteristici. În plus, produsele sunt ușoare. Panouri sandwich de înaltă calitate și fiabile pot fi cumpărate de la compania noastră din Chișinău. Oferim clienților noștri materiale de construcție care îndeplinesc toate cerințele de calitate necesare.

Există mai multe avantaje ale panourilor sandwich în Moldova pe care le oferim: mobilitate și eficiență, asamblare rapidă, igienă, durată lungă de viață, conductivitate termică scăzută.

Caracteristicile de design ale materialului: prezența a trei straturi, dintre care două sunt externe și unul intern. Tablele metalice sunt folosite ca planuri de reazem. In firma noastra puteti comanda si montarea panourilor sandwich in Moldova. Lucrările de construcție sunt efectuate de meșteri experimentați și în cel mai scurt timp posibil. De exemplu, nu va dura mai mult de o săptămână pentru a construi un garaj din panouri sandwich în Moldova.

Oferim o gamă largă de nuanțe de material de construcție, asigurăm livrarea, expedierea, montarea acestuia. Vă rugăm să contactați managerii companiei noastre pentru informații mai exacte.

Livrare in toata Moldova

Доставка по всей Молдове

Materiale de acoperiș și fațadă în Moldova.

©2021 «profnastil-moldova.md»

Forma de plată:
Ma lucrăm atât pentru plăți în numerar, cât și fără numerar. Puteți plăti serviciile și cu cardul de credit.

Заказать обратный звонок

Оставьте заявку и наш менеджер свяжется с Вами в течение 2-3 минут